Showbiz

#dance #electro #inna #lansare #single #no limit

Inna nu are limite (AUDIO)

Inna si-a lansat ieri pe site-ul sau oficial o piesa nou-nouta intitulata “ No Limit ”, pe care a realizat-o impreuna cu cei de la Play & Win.

“No limit” este o piesa care cu siguranta va ajunge in perioada imediat urmatoare in heavy rotation la posturile de radio.

Inna a fost recompensata duminica seara in cadrul celei de-a opta editii a Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati . Artista a iesit invingatoare la doua categorii: “Cel mai bun artist pop-dance” si “ Cel mai bun cantec pop-dance” (“Amazing”).

Intre timp, Inna a fost luata la bani marunti de Pete Cashmore, un redactor al ziarului britanic The Guardian. Dupa ce anul trecut romanii au ras pe saturate pe seama englezei sale, iata ca este randul jurnalistului britanic sa rasuceasca cutitul in rana. Parerea lui Cashmore despre felul in care se descurca Inna cu limba lui Shakespere o puteti afla aici.

Inna – No Limit


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea