Showbiz

#brad pitt #inglourious basterds #quentin tarantino #cannes #festival de film

Inglourious Basterds - primul film inscris in competitie la Cannes 2009

Noul film al regizorului Quentin Tarantino , inglourious basterds, este prima productie inscrisa in Competitia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes, care se va desfasura in perioada 13-24 mai, scrie Variety.

Asa cum au anuntat producatorii filmului, Inglourious Basterds va avea premiera mondiala la Cannes in prezenta regizorului si a starurilor din distributie. Brad Pitt va si el prezent la Cannes pentru premiera peliculei.

Deocamdata nu se stie daca va fi sau nu insotit de Angelina Jolie, mai ales ca relatia celor doua vedete a inceput sa se cam clatine dupa ce actrita l-a surprins pe Brad consoland dadaca in dormitor, iar acum acesta a ramas sa aiba grija de cei sase copii, pentru ca Angelina lucreaza foarte mult la noul ei film.

Inglourious Basterds

Filmul spune povestea unui grup de soladati americani de origine ebraica , ales sa se infiltreze in spatele liniilor inamice in Franta ocupata de nazisti in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Misiunea acestora este de a semana frica in randurile inamicului prin modul in care ii omoara pe nazisti.

Din distributia lui Inglourious Basterds mai fac parte Samuel L. Jackson, Mike Myers si Diane Kruger. Quentin Tarantino, castigator al unui Palme D’Or in 1994 pentru Pulp Fiction, a lucrat la Inglourious Basterds timp de 10 ani.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea