Showbiz

#dance #indiggo #scandal #monden #1 milion de dolari #post tv #1 decembrie #pro tv #muzica #concert

Indiggo se vinde pe bani grei

Membrele trupei transport , cazare, program” au transmis reprezentantii Pro Tv , citati de click.ro.

La cele afirmate mai sus, raspunsul dat de Indiggo a fost urmatorul: „Managementul american al gemenelor Indiggo (care au residenta americana) va transmite: Ca sa onoreze invitatia PRO TV pentru cea de-a 13-a aniversare a Pro Tv, gemenele Indiggo solicita din partea PRO TV urmatoarele:

1. Scuze publice pe postul Pro Tv, la stirile Pro Tv de la ora 19.00, pentru deformarea adevarului si campania de denigrare Indiggo, prilejuita si de participarea gemenelor Indiggo la reality-show-ul american America’s Got Talent .

2. Suma de 1 milion de dolari.

3. Neimplicarea Zilei Nationale in relatia ProTV – Indiggo”.

In ultimii ai gemenele de la Indiggo au fost reusit "performanta" de a fi pe prima pagina a revistelor de scandal. In 2007, fetele au fost descalificat din finala nationala Eurovision ca urmare a nerespectarii prevederilor regulamentului si programului de repetitii. Scandalul a capatat proportii uriase dupa ce mama fetelor a cerut 00.000 euro despagubiri acuzand ca televoting-ul Eurovisionului a fost aranjat.

In 2008, fetele au reusit sa se faca de ras peste hotare in cadrul concursului " America's got talent ", tinta ironiilor membrilor juriului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea