Showbiz

#indiana jones #harrison ford #george lucas #frank marshall

Indiana Jones 5 - in stadiul de proiect

Producatorul Frank Marshall a confirmat ca partea a cincea a filmului Indiana Jones se afla in stadiul de dezvoltare, informeaza aceshowbiz.com.

Dupa ce actorul Shia LaBeouf a dezvaluit un posibil proiect Indiana Jones, producatorul Frank Marshall a confirmat ca a cincea parte a filmului se afla in stadiul de cercetare. Producatorul a mai declarat ca in prezent se lucreaza la scenariul unei continuari pentru Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

"Totul tine de scenariu. Dupa ce acesta va fi gata, vom putea incepe pregatirile. Nu vreau sa mai asteptam 20 de ai. Cu totii ne dorim inca un film Indiana Jones si sunt nerabdator sa vad cu ce idei vor veni scenaristii", a mai declarat Frank Marshall pentru revista Empire.

Cand a fost intrebat daca va continua colaborarea cu Steven Spielberg, Harrison Ford si George Lucas, producatorul a declarat ca isi doreste sa continue munca cu acestia.

"Asa cum Harrison Ford spunea, am petrecut momente frumoase pe platourile de filmare si trebuie sa repetam momentul. Nu intinerim"
.

Frank Marshall a lasat si o postare pe pagina personala de Twitter in care relata ca proiectul Indiana Jones 5 progreseaza si ca in prezent se afla in faza de cercetare.

Urmareste trailerul filmului Indiana Jones 4 and the Kingdom of the Crystal Skull:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea