Showbiz

"Indiana Jones 4" i-a cucerit pe americani

Cea de-a patra parte a celebrei serii Indiana Jones a ocupat pozitia fruntasa in clasamentul incasarilor din SUA, reusind sa sa adune in weekend-ul premierei peste 100 de milioande de dolari.

Lansat la 19 ani de la ultimele aventuri ale celebrului arheolog, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ar putea chiar totaliza 151 de milioane de dolari in primele cinci zile de la lansare potrivit previziunilor specialistilor. In aceasta ultima parte, Harrison Ford intra din nou in pielea lui Indiana Jones si se lupta cu agentii sovietici in incercarea de a tine departe de ei un misterios craniu de cristal cu puteri paranormale.

Filmul fantasy The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, in regia lui Andrew Adamson, a coborat pe al doilea loc in box office-ul nord-american, dupa ce a incasat 23 de milioane de dolari in weekend-ul trecut. Partea a doua a seriei The chronicles of narnia a avut in primele zece zile de la lansare incasari de 91 de milioane de dolari.

Iron Man mai coboara o pozitie si ajunge pe locul al treilea in box-office-ul din SUA, dar incasarile totale ale filmului SF se ridica la peste un sfert de miliard de dolari. Productia este o adaptare a unei carti de benzi desenate in care personajul principal este un inventator genial, interpretat de Robert Downey Jr.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea