Showbiz

#sf #thriller #sua #inception #box office

Inception cucereste box office-ul american

Thriller-ul SF al lui Christopher Nolan , Inception , a reusit sa ajunga in fruntea box office -ului american, debutand pe marile ecrane din SUA cu incasari de peste 60 de milioane de dolari, mai mult decat suficient pentru a spulbera orice concurenta, anunta site-ul Box Office Mojo.

Desi are o durata de peste 2 ore, Inception a adus cei mai multi spectatori in cinematografele americane la sfarsitul saptmanii trecute si a generat venituri de 60,4 milioane de dolari, intrecand un alt new entry in box office, The Sorcerer’s Apprentice, clasat de abia pe locul 3.

Filmul cu Nicholas Cage a incasat insa doar 17, 3 milioane de dolari, marcand a doua mare dezamagire a studiourilor Disney din aceasta vara dupa Prince of Persia: The Sands of Time.

Pe locul al 2-lea se tine tare filmul de animatie Despicable Me, care in a doua saptamana in cinematografele din SUA a obtinut venituri de aproape 33 de milioane de dolari.

Cel de-al 3-lea film din seria Twilight, Eclipse, a coborat pan ape locul 4 in box office, in timp ce animatia Toy Story 3 a ajuns pe pozitia a 5-a. Pe celelalte locuri s-au clasat in ordine: Grown Ups, The Last Airbender, Predators, Knight and Day, The Karate Kid, Cyrus si The Kids Are All Right .

Trailer Inception:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea