Showbiz

#4 luni #3 saptamani si 2 zile #cristian mungiu #palme d'or #premiu #bbc

Inca un premiu pentru 4 luni, 3 saptamani si 2 zile

La mai bine de un an de la lansarea sa, filmul in regia lui Cristian Mungiu continua sa primeasca premii importante. Ultimul trofeu cucerit de 432 este BBC Four World Cinema, inmanat regizorului roman marti, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la British Film Institute din Londra.

Premiul BBC a fost acordat de un juriu din actorii , regizorul . precum Gomorra, Persepolis, Scafandrul si fluturele sau Orfelinatul, nominalizate la aceeasi categorie.

"BBC este pentru mine, un simbol al calitatii, profesionalismului, traditiei si echilibrului", a declarat Cristian Mungiu in discursul de acceptare a premiului BBC.

Pelicula 4 luni, 3 saptamani si 2 zile a castigat in 2007 Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes , precum si numeroase alte premii la diferite festivaluri de gen din lume.

Urmareste trailerul filmului 4 luni, 3 saptamani si 2 zile.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea