Showbiz

#cannes #toronto #festival #incomod #film #cinema #fratii coen

Inca doua filme incomode cu Fratii Coen

Fratii Coen au anuntat in cadrul festivalul international de film de la Toronto ca planuiesc doua filme noi cu personaje controversate si incomode, anunta presa intarnationala.

Fratii Coen au declarat ca vor sa realizeze o continuare la Barton Fink (1991), care se va numi Old Fink, precum si un film cu John Turturro. Actorul, care colaboreaza de 20 de ani cu Ethan si Joel Coen, ar trebui sa il intrepreteze, intr-un nou proiect, pe Jesus din pelicula The Big Lebowski.

Pelicula Barton Fink a castigat un Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes si l-a avut in distributie pe John Turturro, care a interpretat rolul unui talentat autor de teatru. Acesta incearca sa scrie scenarii de film intr-un misterios hotel hollywoodian.

In pelicula The Big Lebowski, Turturro a jucat rolul lui Jesus Quintana, un individ incomod care ii uimeste pe cei din jur cu felul lui de a fi.

Ultima productie a Fratilor Coen se numeste A Serious Man si a fost proiectata in cadrul Festivalul International de Film de la Toronto.

Urmareste trailerul filmului A Serious Man.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea