Showbiz

#gunther von hagens #expozitie #imortalitate #moarte #imbalsamare #plastinare #monden #michael jackson #pop

In cautarea nemuririi, Michael Jackson se lasa "impaiat"

Michael Jackson tanjeste dupa „darul imortalitatii”. Regele muzicii pop vrea sa-si doneze corpul, dupa moarte, pentru a fi imbalsamat si „impaiat” de catre celebrul Gunther von Hagens, organizatorul expozitiei mondiale Body Worlds.

Lucru pe care controversatul savant i l-ar fi confirmat. Potrivit „Der Spiegel”, Gunther, inventator al tehnicii intitulate "plastinare", procedeu prin care se conserva tesuturile biologice, a declarat ca ii poate oferii lui Jacko „darul imortalitatii”.

Desi Gunther von Hagens a tinut sa respecte clauza de confidentialitate dintre medic si pacient, nedorind astfel sa divulge numele persoanelor care isi doneaza corpurile dupa moarte, a lasat sa scape „porumbelul” spunand ca: „unul dintre angajatii lui Michael Jackson a luat legatura cu noi”.

Pana una alta insa, starul pop este hotarat sa dovedeasca ce poate, cat timp mai sta printre nori. Acum 2 saptamani, Michael Jackson si-a anuntat revenirea pe scena muzicala in cadrul unei conferinte de presa organizate la Londra. Pentru inregistrarea conferintei de presa, click aici.

Desi, initial artistul a declarat ca va sustine doar 10 spectacole la Arena O2 din capitala Marei Britanii, numarul recitalurilor a ajuns la 50, programate intre 8 iulie 2009 si 18 Februarie 2010.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea