Showbiz

#elton john #kylie minogue #7 milioane de euro #5 #nunti #onorariu #rolling stones #dance #pop #rock

Ii vrei pe Rolling Stones la nunta? Te costa 5,7 milioane de euro!

Trupa britanica euro , se arata intr-un sondaj realizat de TV Channel Living si aparut in ziarul britanic The Independent.

Kylie Minogue si Elton John ar accepta sa cante la o nunta pentru suma de 2,3 milioane de euro. Cu toate ca din punct de vedere muzical Amy Winehouse nu a mai lansat nimic de ceva vreme, aceasta nu o impiedica sa ceara 1,15 milioane de euro pentru o nunta.
 
Lady Gaga si Katy Perry, doua dintre cele mai populare cantarete ale momentului, se multumesc sa cante pentru doar 69.000 de euro.

Potrivit aceluiasi sondaj exista oameni interesati ca la nunta lor sa cante chiar si cantareti care au lansat un singur hit notabil in intreaga lor cariera. Astfel, pentru hit-ul „Never Gonna Give You Up” Rick Astley a fost remunerat la o nunta cu 29.000 de euro, in vreme ce trupa The Proclaimers a cantat celebra piesa "I'm Gonna Be (500 Miles)" contra sumei de 57.000 de euro.
 
Rolling Stones-"Satisfaction" (Live)
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea