Showbiz

"I'm Not There" - azi la TIFF!

Nu ratati in aceasta seara o proiectie-eveniment, care va da sansa sa salvati un monument istoric si o emblema a orasului de pe Somes! Cinefilii clujeni nu trebuie sa lipseasca de la proiectia controversatului film al lui , I'm not there , programat astazi, 2 iunie, ora 20.30, la Cinema Republica.

Cluj-Napoca.

La fel ca si anul trecut, TIFF 2008 este gazduit de Muzeul de Arta Cluj-Napoca, curtea acestuia devenind Meeting Point-ul festivalului, locul de intalnire a tuturor celor prezenti la festival: actori, regizori, producatori, sponsori , parteneri. De anul acesta, insa, Muzeul de Arta este si o gazda a proiectiilor indoor de la Festival, punand la dispozitia acestuia Galeria devenita una din cele opt locatii oficiale TIFF. Echipa TIFF a facut deja o traditie din a rasplati amabilitatea gazdelor sale de traditie printr-o campanie de colectare de fonduri pentru renovarea cladirii.

Trailer I'm not there


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea