Showbiz

#pop #mihai traistariu #scandal #lie #ciocarlie #maria ciobanu

I-a furat Traistariu "ciocarlia" Mariei Ciobanu?

Mihai Traistariu este acuzat de maria Ciobanu ca i-a furat piesa. Interpreta de muzica populara este gata sa-l dea in judecata pe artist pentru ca a utilizat melodia „Lie, ciocarlie” pe noul lui album de muzica populara, fara sa-i ceara ei drepturile de autor.

Potrivit declaratiilor date de Mihai Traistariu agentiei Mediafax, maria Ciobanu insista asupra faptului ca "Lie, ciocarlie" este piesa ei si artistul nu are voie sa o cante.

In aparerea lui, Traistariu a explicat ca inainte de a include melodia pe album a verificat la Uniunea Compozitorilor sa vada cui apartin drepturile de autor.

"Piesa este a Mariei Lataretu. (...) Familia Lataretu (urmasii artistei, n.r.) mi-a zis ca pot sa cant melodia. Eu mi-am facut datoria legala", a fost declaratia data de Mihai Traistariu .

Potrivit spuselor lui Traistariu, el ar fi al optulea artist care interpreteaza aceasta piesa si Maria Ciobanu nu are niciun drept legal asupra ei.

"Eu am facut varianta mea la piesa si o cant cu inca o octava deasupra melodiei cantate de Maria Ciobanu", a precizat Traistariu pentru Mediafax.

Inainte de lansarea albumului "Lie, ciocarlie", a fost remis un comunicat de presa prin care se specifica ca ca "patru din piesele de pe album, piese vechi de altfel, au inca autorii in viata sau mostenitorii acestora, astfel ca pentru fiecare dintre ele casa de discuri a artistului (Roton) a trebuit sa obtina acordul de la UCMR-ADA pentru a le putea canta Mihai Traistariu. E vorba de piesele: `Lie, ciocarlie` (muzica si text: Maria Lataretu) , `Luai carligul`, `Sanie cu zurgalai` si `Casuta noastra`” .

Citeste si

Mihai Traistariu isi lanseaza primul album de muzica populara

Mihai Traistariu: Vreau o strada cu numele meu!

Mihai Traistariu si-a lansat de Mos Nicolae noul disc

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea