Showbiz

#cinema #film #nud #hugh jackman #the 'x-men origins: wolverine

Hugh Jackman nu este homosexual, dar a filmat gol

Hugh Jackman a renunat sa mai danseze pentru a indeparta zvonurile ca este homosexual.

Visul vedetei din The 'X-Men Origins: Wolverine a fost sa fie dansator inca de cand era copil, insa a renuntat la aceasta ocupatie cand fratele sau mai mare l-a acuzat ca este gay, anunta siteul Female First.  

Conform aceluiasi site, actorul a declarat recent: "In alta lume, alta viata si in alta tara, probabil as fi putut fi dansator. De fapt, am renunat la acest drum cand aveam aproximativ 12 ani."

Hugh Jackman a dansat si a cantat cu ocazia premiilor Oscar care s-au decernat in luna februarie a acestui an, dar vedeta nu este foarte multumita de performantele sale pe ringul de dans.

Actorul de origine australiana si-a capatat faima de interpret si dansator, in special, in musicalul The Boy From Oz, insa succesul sau se datoreaza unor pelicule precum Kate & Leopold sau The Prestige.

Anul trecut, revista People l-a desemnat drept cel mai sexy barbat in viata. Nu degeaba regizorul din The 'X-Men Origins: Wolverine i-a cerut actorului sa filmeze cateva secvente in care sa apara nud. Se pare, insa, ca aceste scene au fost taiate la montaj . 

Urmareste trailerul The 'X-Men Origins: Wolverine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea