Showbiz

#twitter #x men #hugh jackman #film

Hugh Jackman este marinimos pe Twitter

Interpretul personajului Wolverine din celebra serie X-Men, Hugh Jackman, vrea sa doneze 100.000 de dolari. In acest sens, fanii starului australian trebuie sa il convinga printr-o pledoarie de 140 de caractere (aproximativ doua randuri de text) care este ONG-ul care merita sa primeasca generoasa suma de bani.

Conform site-ului Female First, X-Men a lansat o competitie prin care fanii sai care activeaza pe Twitter , unul dintre cele mai cunoscute site-uri de social networking , trebuie sa pledeze si sa sustina organizatia non-guvernamentala unde vor poposi banii lui Hugh Jackman.

De fapt, actorul urmareste sa afle care sunt cele mai nobile cauze sociale care merita sa fie sponsorizate din banii care lui ii prisosesc.

Provocarea anuntata de actorul australian vine la mai putin de o saptamana dupa ce acesta a recunoscut ca si-a angajat un asistent care sa ii intretina pagina personala de pe Twitter.com.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine care va avea premiera mondiala pe 1 mai.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea