Showbiz

#horror #michael bay

Horror-ul "Rosemary's Baby" renaste

Celebrul horror Rosemary's Baby este pe cale sa renasca. Paramount se afla in negocieri pentru un remake al clasicului de gen. Producatorul din spatele proiectul este, se pare, Michael Bay.

Rosemary’s Baby este un bestseller al scriitorului-scenarist Ira Levin ("The Boys From Brazil ," " The Stepford Wives "). Cartea a mai fost ecranizata in 1968 in regia lui Roman Polanski, cu Mia Farrow, John Cassavetes si Ruth Gordon (recompensata cu Oscarul pentru rolul din acest film) in rolurile principale.

Pelicula spune povestea unui cuplu, care se muta intr-un vechi apartament din New York si se imprietenesc cu vecinii lor mai in varsta. Dupa ce sotia ramane insarcinata in mod misterios, isi da seama ca vecinii fac parte dintr-un grup de vrajitoare, iar sotul ei a facut un pact cu diavolul pentru a avea o cariera de succes .  Rosemary’s Baby este unul dintre cele mai bune filme de groaza realizate vreodata.

Paramount este pe cale sa mai lanseze un remake al unui alt horror de succes, Friday the 13th.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea