Showbiz

#internet #2009 #muzica #compilatie #album #single #jennifer lopez #r&b #alte-genuri #pop #j lo

"Hooked On You"- noul single J-Lo, "scapat" pe net

A aparut pe Internet un nou single semnat Jennifer Lopez . Acesta se intituleaza „Hooked On You” si va fi inclus pe un nou album al artistei.

Desi, de ceva vreme, nu s-a mai auzit de o piesa noua marca J.Lo, artista se pare ca nu s-a a incetinit motoarele. Ea a pregatit un album de Greatest Gits, programat sa apara la finalul acestei primaveri.

Pe acest nou LP va fi inclusa si piesa „Hooked On You”. In 2009 se implinesc 10 ani de cand Jennifer Lopez si-a ocupat pozitia pe harta muzicala internationala. Timp de un deceniu artista a scos 6 albume de studio, cel mai recent fiind „Brave”, lansat in 2007. Acesta s-a vandut in 53.000 de copii in numai o saptamana de la aparitia pe piata.

De altfel, Jennifer Lopez a lansat si 2 compilatii, „On The 6/J-Lo” si „Jennifer Lopez”. Acum se pregateste pentru cea de-a 3-a, "Greatest Hits ", programata sa apara undeva in aprilie-mai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea