Showbiz

#sir lovealot #cinema #multiplex #hollywood #scoala de vrajeala

Hollywood Multiplex inaugureaza Scoala de vrajeala

 

Hollywood Multiplex deschide prima din Romania. Spectatorii sunt asteptati la cursuri pe agatzapefatza.ro si in cinematograf pentru a-si ridica tricourile de .

Sub deviza Nu te mai agata de mine, Hollywood Multiplex inaugureaza primul ghid de agatat din Romania, Scoala de Vrajeala . Doctorul psiholog ii va astepta pe toti cei care doresc sa-si gaseasca perechea sau care, pur si simplu, sunt prea timizi sa abordeze persoanele dragi lor.

Alaturi de sfaturi si de cursurile pe care le va tine in cadrul Scolii de vrajeala, unde va impartasi cinefililor din secretele sale in ale amorului, Sir Lovealot le-a pregatit tinerilor si alte suprize. Acestia din urma vor avea la dispozitie replici numai bune de agatat, barometre de compatibilitate cu persoanele agatate si chiar teste de verificare a cunostintelor in .

Mai mult decat atat, iubitorii de film vor beneficia si de echipament special. Tricoul de agatat va putea fi ridicat, de la casele de bilete, de catre toti cei care vor merge la film si vor colectiona cele trei stampile. Odata ce au imbracat tricourile, spectatorii si spectatoarele vor putea invita la cinema pe oricine le doresc, ori de cate ori le face placere, intrucat perechile lor nu vor mai plati bilet.

Primul semestru al Scolii de vrajeala se va incheia pe 20 noiembrie, cand cei mai votati invatacei vor fi declarati campioni la agatat si vor fi recompensati. Printre premii se anunta o sedinta foto pentru cea mai hot pereche, afisul cu acestia urmand a fi postat in cinematograf; un tricou de agatat care sa faca cinste, pana la sfarsitul anului, perechii celui ce il poarta; invitatii la cinema si multe alte cadouri.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea