Showbiz

#pop #rock #single #difuzari #radio #tv #ho ho ho #stefan banica #colinde

“Ho Ho Ho”-ul lui Stefan Banica se afla in topul preferintelor ascultatorilor

“ ”, single-ul < class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de"> < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa. ro /de" title="de">de Craciun lansat la finele lui noiembrie de Stefan Banica a cucerit posturile de radio Tv.

“ Ho Ho” este Highest New Entry in topul Nielsen (soft ce monitorizeaza difuzarile radio si tv) din saptamana 7-15 decembrie.
+.+-=-+.+ -+.-+=+-.+-
Single-ul +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- “ Ho Ho Ho ” este inclus pe cel mai album al artistului, material discografic intitulat “Un Craciun Stefan Banica”.

“’Ho Ho Ho’ este care sper sa placa oamenilor si care in acelasi timp este si coloana sonora a filmului pe care l -am facut cu MediaPro Pictures in vara, primul de acest gen in Romania”, a declarat  achizitionate din centrele comerciale si magazinele de specialitate din tara.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea