Showbiz

#interventie chirurgicala #oscar #million dollar baby #hilary swank

Hilary Swank - internata din cauza unei tumori benigne

Cu siguranta, nimeni nu isi doreste sa ajunga la spital, dar circumstantele fac uneori necesara aceasta vizita, chiar si pentru vedete. Este si cazul actritei , care a fost internata pentru o interventie chirurgicala , iar acum se recupereaza.

„Hilary a avut parte de stari neplacute si a fost in vizita la doctorul ei, care i-a prescris un tratament ce a inclus indepartarea unei mici tumori benigne”, a declarat Jason Weinberg, managerul vedetei. Starul din Million Dollar Baby a scapat de problemele de sanatate si, pentru a fi din nou intr-o forma buna, are nevoie de odihna si de putina recuperare.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro.

Urmareste trailerul filmului Million Dollar Baby pentru care Hilary Swank a fost recompensata cu premiul Oscar pentru rol principal .



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea