Showbiz

#pop #hilary duff #monden #pictorial #sexy #maxim #femeie #frumusete

Hilary Duff, cea mai sexy pentru Maxim


Hilary Duff , in varsta de 21 ani, a fost desemnata de catre revista Maxim cea mai sexy femeie din lume. Tanara artista a facut de curand un pictorial pentru revista in cauza.

Astfel editia din ianuarie 2009 va avea fi impanzita, atat in interior cat si pe coperta, cu poze senzuale ale vedetei de 21 ani.

Hilary si-a inceput cariera la varsta de 14 ani. Rampa sa de lansare a fost serialul de televiziune, „Lizzie McGuire”. De atunci si pana in prezent, artista si-a construit o cariera prolifica.

In domeniul muzical, Hilary a lansat pana acum 3 albume, „Metamosphosis”, „Hilary Duff” si „Dignity”, materiale discografice ce s-au bucurat de un real succes.

Pentru Maxim, Hilary a marturisit ca are o relatie foarte tensionata cu presa, si asta pentru ca nu o data i-au fost rastalmacite cuvintele. Artista a negat declaratia facuta pentru revista „ Elle ”, in 2006, cum ca ar fi inca virgina .

"Citandu-ma, au spus ca sunt inca virgina. Eu nu am spus asta. Ma priveste doar pe mine acest lucru. Si nu a fost singura data cand presa a spus neadevaruri despre mine. M-au acuzat ca fac dansuri contact in cluburi. E socant . Oamenilor le palce sa auda chestii din astea. E mai pasionant, decat sa scrie adevarul. Presa descria aceste dansuri in mod detaliat, iar eu nici macar nu stiu cum sa fac un dans contact", a explicat Hilary Duff.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea