Showbiz

#mediu #campanie #ambasador #animal x

Hiena este ambasador european al mediului

Solistul formatiei Animal X , (Hiena), a fost desemnat ambasadorul campaniei Play to Stop - Europe for Climate in Romania.

Campania este lansata de Comisia Europeana si MTV Networks International si are ca scop sensibilizarea tinerilor fata de pericolele pe care le prezinta schimbarile climatice.

Europe for Climate doreste implicarea tinerilor in activitati de ocrotire a mediului inconjurator si promovarea eforturilor Europei de a ajunge la un acord la summit-ul ONU privind schimbarile climatice.

Tarile implicate in acesta campanie vor fi reprezentate de personalitati cu rol de ambasadori , care vor incerca sa atraga atentia oamenilor asupra unor probleme ca: restrangerea activitatilor cu cele mai mari niveluri de poluare, detalierea unui nou cadru global pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si multe altele.

Serban este un sustinator convins al mediului. In 2006, el a fondat Asociatia Generatia Verde, iar in 2007 a a urmat un curs de specializare in cu Fonduri Europene .

Animal X - Balada

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea