Showbiz

#dance #pop #lansare #single #hello #say hello #hi q

Hi-Q si-au lansat cel de-al 20-lea single din cariera

" Hello , Say Hello ", cel de-al 20-lea single din cariera trupei Hi-Q a fost lansat ieri. Este o melodie compusa de Ciprian Blaga si produsa de duo-ul austriac The Bombjack.
 
Mixajul si masterizarea s-au realizat in Danemarca, de catre producatorul Flemming Bloch, cel care la un moment dat a colaborat si cu trupa britanica Massive Attack.
 
"Hello, Say Hello" este cel de-al doilea cantec interpetat de Hi-Q in limba engleza dupa “ Lose You ”, single-ul cu care trupa a facut furori in cluburi in vara acestui an.

In urma cu cateva luni trupa anuntase ca are onoarea de a deschide concertele celebrei Lady GaGa din America Latina.
Florin Grozea, unul dintre membrii grupului, spune insa ca show-urile nu vor mai avea loc: „Turneul acesta este altul decit cel anuntat de Lady Gaga si Kanye West in luna mai, pentru noiembrie-decembrie, care s-a anulat. Sunt alte date, alte tari, din pacate, nu includ America Latina. Nu ne-am trezit sa anuntam ceva decit atunci cind aveam certitudinea, dar… uite ca si la ei se schimba planurile pe ultima suta de metri.”
 
Hi-Q-"Lose You"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea