Showbiz

#silver church #petrecre #videoclip #pop #hi q

HI-Q au lansat videoclipul piesei "Lose You"

Trupa Hi-Q a lansat videoclipul piesei " Lose You ", in regia lui Iulian Moga. Melodia este compusa de Silviu Paduraru si Ciprian Blaga, textul este realizat de Dragos Chircu si face parte din nou album al formatiei, Band vs Dj.

Filmarile penru acest videoclip au avut loc in clubul Silver Churh (fostul Preoteasa), iar protagonistii au fost Anya, Florin, Mihai, instrumentistii formatiei, dar si publicul care a asistat la un concert Hi-Q. Clipul aduce in muzica din Romania o noua tehnica de montaj, bazata pe stop-cadru si fotografii.

Actiunea videoclipului se desfasoara la concertul Hi-Q, insa in paralel sunt prezentate si cateva povesti de dragoste. In videoclip apare si Felicia, partenera lui Mihai de la emisiunea Dansez pentru tine.

Cu ocazia lansarii noului videoclip, Hi-Q orgnizeaza o petrecere in clubul Cabaret, cu incepere de la ora 22.30. Mihai si Florin gazduiesc acest party cu stand-up comedy si muzica live. Momentul de stand-up comedy este sustinut de Dan Badea, unul dintre cei mai populari comici ai noului val .

Noul album semnat Hi-Q are melodii interpretate in doua variante - Band si DJ, ambele oficiale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea