Showbiz

#heath ledger #moarte #intoxicatie #ancheta #the dark knight #cavalerul negru

Heath Ledger - ancheta inchisa

Site-ul revistei People anunta ca ancheta asupra mortii actorului australian Heath Ledger a fost inchisa, fara a pune sub acuzatie pe cineva.

Timp de sapte luni, cat a durat intreaga ancheta, s-au facut cercetari legate de sursa medicamentelor pe care actorul le-a consumat inainte sa moara. dupa ce a fost descoperit cadavrul acestuia.

Cel mai recent rol in care a fost vazut actorul este cel al maleficului Joker , din of Dr. Parnassus

O de ambulant ofera publicului mult mai multe de cat se astepta. Dr. Parnassus capata puteri extraordinare dupa ce face un pact cu diavolul, caruia i-a oferit in schimb viata fiicei sale. Dr. Parnassus pune bazele unui show numit Imaginarium , show la care poate participa oricare persoana aflata in sala de spectacol si care consta intr-o calatorie a luminii sau intr-una a intunericului, la alegerea spectatorului.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea