Showbiz

#coraline #liam neeson #taken #jennifer aniston #ben affleck #america #sua #statele unite #box office

He's Just Not That Into You conduce box office-ul american

Comedia romantica He's Just Not That Into You , cu Ben Affleck si Jennifer Aniston in distributie, se afla pe primul loc in box office-ul din Statele Unite, dupa ce a incasat peste 27 milioane de dolari.

Filmul este o comedie romantica despre dragoste, cupluri si fete disperate dupa intalniri, speriate sa nu ramana singure! Actorii Drew Barrymore, Ben Affleck, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly si Justin Long fac parte din distributia filmului.

Thriller-ul lui Liam Neeson, Taken, se afla pe pozitia a doua, cu incasari de 20.3 milioane de dolari, urmat de animatia Coraline, cu Dakota Fanning, pe locul al treilea, cu 16.3 milioane de dolari incasati.

Comedia The Pink Panther 2, cu Steve Martin, se afla pe locul patru, dupa ce a obtinut incasari de 12 milioane de dolari, iar pe locul cinci pica Paul Blart: Mall Cop, dupa ce incaseaza 11 milioane de dolari.

Intreg box office-ul american

  1. He's Just Not That Into Youn - 27.5 mil
  2. Taken - 20.3 mil
  3. Coraline - 16.3 mil
  4. The Pink Panther 2 - 12 mil
  5. Paul Blart: Mall Cop - 11 mil
  6. Push - 10.2 mil
  7. Slumdog Millionaire - 7.4 mil
  8. Gran Torino - 7.24 mil
  9. The Uninvited - 6.4 mil
  10. Hotel for Dogs - 5.82 mil

Urmareste trailerul filmului He's Just Not That Into You

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea