Showbiz

#daniel radcliffe #harry potter #j k rowling

Harry Potter 6 aduce creaturi infricosatoare

Daniel Radcliffe , protagonistul seriei Harry Potter sustine ca cea de-a sasea parte a seriei va aduce pe ecran cele mai infricosatoare personaje de pana acum.

Actorul, in varsta de 19 ani, care intra din nou in pielea vrajitorului Potter in filmul The Half-Blood Prince, spune ca personajele numite Inferi sunt de-a dreptul infricosatoare. "Sunt oribile. M-au facut sa ma gandesc la corpurile detinutilor din lagarele de concentrare. Aratau ca niste schelete, dar totusi intr-un fel mult mai inspaimantator. Exista si Inferi copii. Sunt cu siguranta cele mai groaznice creaturi din toata seria Harry Potter ", a dezvaluit Radcliffe.

Se pare ca si atmosfera din Harry Potter 6 este mai intunecata decat in filmele precedente. Exista totusi un echilibru in film intre lumina si intuneric, desi acestea tind catre extreme", a mai adaugat Daniel Radcliffe.

Cel de-al saselea roman al scriitoarei J.K. Rowling , pe care este bazata pelicula, exploreaza trecutul intunecat al lui Valdemort si il urmareste pe Harry Potter pregatindu-se pentru batalia finala cu inamicul sau.

Harry Potter and the Half-Blood Prince va fi lansat in cinematografele din Romania pe 28 noiembrie anul acesta.

Making of Harry Potter and the Half-Blood Prince


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea