Showbiz

Harrison Ford vrea sa reia roluri mai vechi

Dupa succesul pe care l-a avut cu cea de-a patra parte a seriei Indiana Jones , Harrison Ford se gandeste serios sa reia pe marile ecrane unul din rolurile care l-au facut celebru: agentul special .

, in 1990 in filmul The Hunt for Red October, iar Harrison Ford i-a urmat doi ani mai tarziu, intrand in pielea agentului CIA in pelicula Patriot Games.

Actorul in varsta de 65 de ani a mai jucat rolul agentului Ryan si in Clear and Present Danger, dar in filmul din 2002, The Sum of All Fears, stafeta a fost preluata de Ben Affleck, iar mai nou, ultima vedeta asociata cu numele agentului CIA este Ryan Gosling (The Notebook).

Totusi Harrison Ford vrea neaparat sa-l joace pentru a treia oara pe Jack Ryan , pentru ca ar fi incantat sa interpreteze o versiune matura a legendarului personaj. "Cred ca personajul Jack Ryan si filmele facute dupa romanele lui Tom Clancy merita sa fie re-explorate, desi nu am fost un fan al cartii care a stat la baza ultimei ecranizari. Au facut o adaptare buna, iar Ben Affleck este un actor foarte talentat”, a spus actorul american.

 "Jack Ryan este un personaj care merita explorat la diferite varste. Este elemental central al oricarui film de actiune, asa ca nu m-ar deranja sa-l joc din nou”, a mai adaugat Ford.  

Pe Harrison Ford il puteti vedea inca pe marile ecrane in filmul de aventuri Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea