Showbiz

#harrison ford #casa #new york

Harrison Ford isi vinde casa din New York

Casa pe care cuplul Harrison Ford - Calista Flockhart o detine in New York urmeaza sa fie vanduta.

Starul din Indiana Jones cere pe ea nu mai putin de 16 milioane de dolari. Fericitii proprietari ai acestui vile vor primi ca bonus si doi vecini din randul vedetelor: actrita Meryl Streep si cantareata Janet Jackson.

Harrison Ford si Calista Flockhart mai detin si un apartament pe Seventh Avenue din Chelsea, insa se pare ca vor sa renunte la acesta din cauza costurilor ridicate de intretinere, care pot ajunge chiar si la 15.000 de dolari pe luna.

Potrivit informatiilor aparute in ziarul american New York Post, cuplul este interesat sa achizitioneze o proprietate de 12,5 milioane de dolari in Mandeville Canyon, Los Angeles, in vecinatatea casei regizorului Steven Spielberg, unul dintre prietenii lui Ford.

Harrison Ford va putea fi vazut pe marile ecrane in Morning Glory , o comedie romantica care va ajunge si in cinematografele romanesti pe 18 martie 2011. Alaturi de Harrison Ford mai apar Jeff Goldblum , Diane Keaton si Rachel McAdams.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea