Showbiz

#harold and kumar #new line cinema #mandate pictures #comedie #juno

Harold and Kumar, pregatiti pentru a treia parte

Potrivit publicatiei Variety, regizorii si scenaristii celor doua filme din seria harold and kumar, Jon Hurwitz si Hayden Schlossberg, se pregatesc de lucru pentru cea de-a treia parte a francizei.

De distributia filmului probabil se va ocupa tot compania New Line Cinema - divizie a studiourilor Warner Bros.

"Multumita celor doi regizori, Jon Hurwitz si Hayden Schlossberg, filmele Harold and Kumar au spart barierele si au multumit fanii cu varf si indesat", a declarat presedintele mandate pictures, Nathan Kahane. "Suntem foarte recunoscatori ca acestia s-au decis sa lucreze si la a treia parte", a mai adaugat acesta.

Primul film, Harold & Kumar Go to White Castle, a avut incasari domestice de 18 milioane de dolari in 2004 si alte 30 de milioane din vanzarile DVD-urilor. Sequelul, Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay, care a avut un buget de 12 milioane de dolari, a castigat in primul weekend 14.9 milioane si un total de 38 de milioane.

Mandate Pictures a produs pelicula Juno, castigatoare a premiului Oscar 2008 pentru "Cel mai bun scenariu".

Printre viitoarele productii ale studiourilor se numara si Nick and Norah's Infinite Playlist, cu Michael Cera in rolul principal, Passengers, cu Anne Hathaway si Peacock, cu Cillian Murphy, Ellen Page si Susan Sarandon.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea