Showbiz

#will smih #jack black #angelina jolie #kung fu panda #hancock

Hancock si Kung Fu Panda - preferatele cinefililor romani

Comedia Hancock si filmul de animatie Kung Fu Panda , care au avut premiera in cinematografele din Romania la sfarsitul saptamanii trecute, au reusit sa ocupe primele doua locuri in box-office, fiind preferate de cinefili.

Hancock, cu Will Smith, a strans in salile de cinema mai bine de 20.000 de spectatori, care i-au adus incasari de 306.055 lei. Personajul interpretat de Will Smith, Hancock, este un super-erou din Los Angeles, ale carui actiuni bineintentionate rezolva problemele si salveaza nenumarate vieti, dar lasa mereu in urma un dezastru.

Filmul de anumatie Kung Fu Panda a fost urmarit de aproape 8000 de cinefili si a avut incasari de 144.864 lei. In Kung Fu Panda, Jack Black este Po the Panda, un ursulet supraponderal , care este innebunit dupa karate. El este desemnat de o profetie ca fiind "Alesul" si toti asteapta de la el sa salveze China. In film, se regasesc si vocile actorilor Angelina Jolie si Dustin Hoffman.

Locul trei in topul incasarilor de weekend-ul trecut a fost ocupat de un fost lider, filmul de actiune Wanted, cu Angelina Jolie, James McAvoy si Morgan Freeman, care spune povestea unui tanar ce se antreneaza pentru a deveni unul dintre cei mai buni asasini din lume.

Intre primele zece filme din box-office se mai regasesc, in ordine, Sex and the City: The Movie, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, What Happens in Vegas, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Drillbit Taylor, The Happening si The Incredible Hulk.

Trailer Hancock



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea