Showbiz

#will smith #hancock #patrick depmsey #mireasa e iubita mea #made of honor #box office

Hancock este detronat de o comedie romantica

Comedia romantica Made of Honor, cu Patrick Dempsey si michelle monaghan, ocupa prima pozitie in box office-ul romanesc, cu incasari de peste 100 de mii de lei.

Made of Honor ni-l prezinta lui Tom, un tip chips si de succes. El stie ca se poate baza oricand pe cea mai buna prietena a lui, Hannah. Dar cand Hannah pleaca in Scotia pentru sase saptamani, Tom isi da seama ca nu poate trai fara ea si se hotaraste s-o ceara de sotie. Numai ca Hannah se intoarce din Scotia logodita si-i cere lui Tom sa fie... domnisoara de onoare .

Made of Honor reuseste sa-l detroneze pe liderul ultimelor saptamani, Hancock, care a incasat in acest weekend 90.436 de lei si un total de 851. 120 de lei.

Locul trei in box office este ocupat de Steve Carell si ultimul sau film, Get Smart, in timp ce nou intratul Big Stan, cu Rob Schneider in rolul unui infractor slab de inger ajuns la inchisoare, s-a clasat pe pozitia a patra.

Filmul de animatie Kung Fu Panda, cu Jack Black in rolul ursuletului Po, a cazut cu doua pozitii in box-office, ajungand pe locul cinci, urmat de thriller-ul de actiune Wanted.

Comedia Meet Dave, cu Eddie Murphy in rolul unei nave spatiale, dar si a unui extraterestru miniatural, coboara pe locul sapte in al doilea weekend de rulare in cinematografele romanesti, iar The Chonicles of Narnia: Prince Caspian, un veteran in box office, coboara o pozitie si ajunge pe locul opt, urmat de peliculele Sex and The City: The Movie si What Happens in Vegas.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Made of Honor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea