Showbiz

#halle berry #sarcina #copil #fertilizare #inseminare

Halle Berry - insarcinata in trei luni

Halle Berry este insarcinata in luna a treia cu cel de- al doilea copil al sau. Actrita a declarat ca vestea ca va mai avea inca un copil a facut-o cea mai fericita femeie din lume, informeaza aceshowbiz.com.

Actrita Halle Berry, castigatoare a unui premiu Oscar, este insarcinata cu cel de-al doilea copil al sau. Tatal copilului este iubitul vedetei, Gabriel Aubry , care este si tatal fetitei Nahla Ariela.

"Halle este foarte fericita. Prima oara, s-a luptat din rasputeri ca sa raman insarcinata, iar in final a apelat la fertilizarea in vitro . De data asta, copilul a fost conceput prin inseminare artificiala", a declarat un apropiat al celor doi.

"Halle este pur si simplu extaziata. Nu credea ca o sa mai poate face inca un copil si acum este in culmea fericirii", a mai continuat sursa.

Halle Berry si Gabriel Aubry formeaza un cuplu inca din 2005. Fetita lor, Nahla Ariela Aubry, s-a nascut pe 16 martie 2008. Halle a adoptat si fetita fostului sot, Eric Benet, pe nume India.

Urmareste trailerul filmului Perfect Stranger, cu Halle Berry:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea