Showbiz

#foto #protest #dark tide #rechini #halle berry

Halle Berry inoata cu rechinii, specialistii protesteaza (FOTO)

Frumoasa actrita Halle Berry se antreneaza de ceva vreme alaturi de ca parte din pregatirea rolului ei din .

Thriller-ul, pe al carui afis se regaseste si Olivier Martinez, spune povestea unei instructoare de scufundari care supravietuieste unui atac aproape fatal al rechinilor.

Potrivit Digitalspy insa, filmul regizat de John Stockwell a fost aspru criticat de expertii in domeniu din Simon’s Town, Africa de Sud, locul unde au loc filmarile.

“Dupa ce am citit scenariul, am decis ca nu vrem ca numele noastre sa fie asociate cu acest film”, a spus Alison Kock de la Fundatia Save Our Seas pentru cotidianul britanic Daily Mail.

“Misiunea noastra este sa schimbam perceptia oamenilor fara de rechini . Prima varianta de scenariu pe care am citit-o era un thriller tratat in maniera foarte personala. Totul se concentra pe lupta cu rechinii si pe supravietuirea unui atac. Nu am vazut partea pozitiva a scenariului, oricat am incercat”, a precizat Kock.

In ciuda nemultumirlor specialistilor care se ocupa de soarta rechinilor, filmarile la Dark Tide continua pe Seal Island in Africa de Sud. Filmul va fi lansat in 2011. Iata mai jos cateva fotografii cu Halle Berry la filmarile peliculei.

halle berry

halle berry

 halle berry

 

Sursa foto : movieweb.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea