Showbiz

#eurovision 2009 #gheorghe hagi #spot video #elena gheorghe #alte-genuri #pop

Hagi pariaza pe Elena Gheorghe la Eurovision

Elena Gheorghe , reprezentata Romaniei la Eurovision 2009 , a castigat un aliat de nadejde: Gheorghe Hagi. In cadrul unui , Hagi indeamna spectatorii sa o voteze pe Elena: “Eu pariez pe Elena la Moscova. Voteaz-o si tu! Hai Romania!”. De altfel, Hagi este un fan mai vechi de-al Elenei Gheorghe. 
 
Pe 5 februarie, artista i-a facut un cadou-surpriza marelui fotbalist.  Elena i-a canta acestuia “Alea primuveara”, o piesa in , in cadrul unui emisiuni de radio.

„Piesa asta ii place foarte mult domnului Hagi. Cand am avut , a fost mereu prezent.”, a declara atunci . De asemenea, artista i-a urat fotbalistului in aromana sa aiba “bana lunga”, adica sa aiba o viata lunga.

Elena Gheorghe si piesa “Balkan Girls” ( o compozitie Laurentiu Duta ) vor participa pe 12 mai la Moscova, in prima semifinala a competitiei. Elena va intra in a 14-a in semifinala din 12 mai. Pe 16 mai va avea loc finala, care va decide cine va fi castigatorul concursului Eurovision din acest an.
 
Urmareste mai jos spotul video in care Gheorghe Hagi ii indeamna pe romani sa o voteze pe Elena Gheorghe.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea