Showbiz

#prieten #actrita #cantareata #malawi #adoptie #design #dormitor #mercy #copil #madonna #gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow o ajuta pe Madonna cu pregatirile pentru Mercy

Gwyneth Paltrow o ajuta pe Madonna cu pregatirile pentru venirea micutei Mercy. Cele 2 prietene vor decora camera fetitei, potrivit femalefirst.co.uk.

Cantareata in varsta de 50 ani, care a castigat procesul in cazul adoptiei copilei malawiene de 4 ani, vinerea trecuta, a acceptat bucuroasa ajutorul bunei sale prietene pentru a o face pe noua ei fiica „sa se simta ca o printesa” cand ajunge la New York.

„ , rochitze vaporoase din matase si a comandat pentru Mercy special o bratara cu un clopotel , si o harta a Africii, toate in miniatura, cat si un medalion cu pozelele tuturor celor din familie”.

Lourdes , fetita cea mare a Madonnei, de abia asteapta venirea lui Mercy, fiind pregatita sa o rasfete si sa o ingrijeasca cum poate ea mai bine.

Initial, cantaretei i s-a refuzat dreptul de a o adopta pe micuta pentru ca nu a trait cel putin 18 luni in Malawi , cum prevede legea.

Urmareste trailerul filmului Two Lovers cu Gwyneth Paltrow in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea