Showbiz

#copil #vrea #gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow mai vrea un copil

Chiar daca are multe proiecte pe cap si in curand va incepe filmarile la o noua productie, Gwyneth Paltrow mai vrea inca un copil , scrie Female First.

Actrita din Iron Man 2 incearca sa-si convinga sotul, vocalul Chris Martin de la Coldplay, ca este momentul perfect pentru a le darui celor doi copii pe care ii au deja (Apple – 5 ani si Moses – 4 ani) inca un frate.

“Gwyneth este disperata sa mai faca un copil. Crede ca asta va face familia si mai unita”, a spus o sursa pentru revista britanica Grazia.

Dar, desi Gwyneth mai vrea repede un copil, Chris (33) este de parere atat el, cat si sotia sunt prea ocupati in aceasta perioada pentru un al-3-lea copil. “Chris se gandeste la urmatorul pas din cariera sa, iar Gwyneth va incepe curand turneul de promovare a filmului Iron Man 2 si apoi va incepe lucrul la un alt proiect. Chris nu crede ca este momentul potrivit ca sa ramana insarcinata”, a adaugat aceeasi sursa.

Desi au existat speculatii cum ca Paltrow si Martin si-ar dori sa adopte un copil, actrita de 37 de ani prefera sa conceapa natural. “Gwyneth adora sa treaca prin experienta nasterii. Este ceva foarte spiritual pentru ea si, in plus, ii place foarte mult viata de familie alaturi de Chris si de copii”, a mai afirmat sursa citata.

Gwyneth Paltrow revine in rolul lui Pepper Potts in Iron Man 2, film ce va avea premiera la sfarsitul acestei luni. Dupa turneul de promovare al peliculei de actiune, Paltrow va incepe filmarile la thriller-ul Contagion in regia lui Steven Soderbergh.

Urmareste trailerul filmului Iron Man 2:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea