Showbiz

Gwyneth Paltrow debuteaza pe micul ecran

Atunci cand cititi ca Gwyneth Paltrow a debutat pe micile ecrane, v-ati astepta probabil s-o vedeti intr-o rol episodic intr-un serial. Gresit! Actrita americana a aparut de curand intr-o emisiune care urmareste calatoria sa gastronomica prin Peninsula Iberica.

Co-prezentatorul emisiunii este Mario Batali, bun prieten cu Gwyneth Paltrow, insa cei doi formeaza un cuplu mai mult decat ciudat: actrita americana este vegetariana convinsa, in timp ce maestrul bucatar crede ca slanina de porc este cel mai bun topping pentru pizza.

Filmarile la Spain... On the Road Again s-au incheiat de curand, iar documentarul culinar prezinta o calatorie prin Peninsula Iberica, alaturi de criticul gastronomic Mark Bittman si starul spaniol Claudia Bassols. Cei patru gatesc, mananca si viziteaza locuri interesante.

Serialul gastronomic va fi difuzat incepand cu aceasta toamna pe PBS, dar puteti afla mai multe informatii de pe site-ul de internet www.spainontheroadagain.com.

Pe Gwyneth Paltrow o puteti vedea pe marile ecrane in filmul SF Iron Man, in care joaca alaturi de Robert Downey Jr, Terrence Howard si Jeff Bridges.

TrailerIron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea