Showbiz

#gwyneth paltrow #canta #country #audio #country song

Gwyneth Paltrow canta country (AUDIO)

Gwyneth Paltrow calca pe urmele faimosului sau sot, rockerul Chris Martin , si va scoate propriul ei album, relateaza showbizspy.com.

Vedeta din Iron Man, care este casatorita cu vocalul de la Coldplay, Chris Martin, interpreteaza rolul unei cantarete de muzica country – Kelly Canter -  in filmul Country Song . Paltrow a inregistrat deja o piesa pe care producatorii filmului se pregatesc s-o lanseze pe piata muzicala.

S-ar parea ca talentul lui Gwyneth se extinde dincolo de ecran, actrita putand inregistra un succes cu albumul sau de muzica country .

In Country Song, Gwyneth Paltrow joaca alaturi de Tim McGraw si Leighton Meester. Filmul va avea premiera pe 22 decembrie, in timp ce coloana sonora va aparea pe album pe 26 octombrie. In SUA, radiourile au inceput deja sa difuzeze single-ul Country Song, pe care il poti asculta AICI. Piesa va fi lansata oficial pe 23 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea