Showbiz

#custodie #monden #contract #divort #guy ritchie #madonna #pop

Guy Ritchie, pus sa citeasca texte din Kabala pentru Madonna

 
Se pare ca Madonna s-a agitat ca mariajul ei cu Guy Ritchie sa functioneze. In acest sens, aceasta intocmise un contract conjugal cu fostul ei sot.

Acest document era compus dintr-o serie de 6 reguli pe care sotul trebuia sa le respecte astfel: Guy trebuia sa se straduiasca sa creasca bunastarea emotionala si spirituala a sotiei sale, trebuia sa citeasca impreuna cu Madonna texte din kabala, sa rezolve conflictele intr-un mod constructiv.

De asemenea Ritchie nu trebuia sa tipe vreodata la sotia sa, ci din contra sa rosteasca cu calm urmatoarea fraza: „Inteleg ca faptele mele te-au suparat, te rog coopereaza pentru a gasi solutia”. In plus, atat Madonna cat si Guy trebuiau sa-si dedice timp pentru „expresivitatea sexuala”. Sexul nu trebuia folosit ca o arma impotriva celuilalt.

Acest contract, un pic iesit din comun, a fost intocmit, conform apropiatilor, in resedinta din New York a cuplului, acum 2 ani, dupa ce au facut o vizita unor consilieri matrimoniali.

Guy s-a simtit prins ca o scrumbie afumata”, a declarat un prieten de familie. De altfel, regizorul britanic este mai mult decat incantat ca a scapat de toate regulile pe care i le impunea regina muzicii pop, ba mai mult s-a hotarat sa refuze toate ofertele facute de aceasta.

Cea mai recenta cerere a divei a fost aceea de a plati compensatia de 20 milioane $, pentru ca Guy sa-i acorde custodia totala a celor 2 copii (Rocco si David Banda), Madonnei. Regizorul nu numai ca nu doreste sa plateasca aceasta suma dar este hotarat sa nu ii faca pe plac divei ci doar sa imparta custodia cu aceasta, cu conditia ca cei mici sa ramana sa locuiasca in continuare in Londra.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea