Showbiz

#guy ritchie #sherlock holmes #gay

Guy Ritchie il face pe Sherlock Holmes gay in noul film

Toata lumea asteapta nerabdatoare sa vada ce a facut regizorul Guy Ritchie din celebrul personaj al lui Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes . Se pare ca in noul film, legendarul detectiv are o aventura erotica cu prietenul sau, Dr. Watson, scrie digitalspy.co.uk.

Actorul Robert Downey Jr., care intra in pielea lui Sherlock Holmes in noua ecranizare, a spus: “Suntem doi barbati care locuiesc impreuna, se bat adesea si impart acelasi pat”.

Jude Law, interpretul rolului Watson, a adaugat ca Guy Ritchie a intentionat de la bun inceput sa faca din relatia celor doi punctul central al povestii: “Guy a dorit mereu ca relatia Holmes-Watson sa fie in centrul atentiei. Sunt amandoi rai si complicati”.

In noul Sherlock Holmes care va fi lansat pe 25 decembrie, faimosul detectiv si ajutorul sau, Dr. Watson, vor incerca sa dejoace un complot menit sa distruga Marea Britanie. Rolul principal feminin i-a revenit actritei Rachel McAdams care o interpreteaza pe Irene Adler, femeia fatala din film.

Urmareste trailerul filmului RocknRolla regizat de Guy Ritchie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea