Showbiz

#chinese democracy #single #lansare #guns n' roses #rock

Guns N'Roses si-au lansat primul single de pe "Chinese Democracy"


Rockerii de la Guns N’Roses au lansat ieri “Chinese Democracy”, primul single de pe albumul cu acelasi nume. Single-ul poate fi ascultat in intregime aici.

Noul album Guns N’Roses urmeaza sa fi disponibil in SUA incepand cu 23 noiembrie, in vreme ce in celelalte tari va putea fi cumparat de pe data de 25 noiembrie.

“Lansarea chinese democracy marcheaza un moment istoric in rock'n' roll", declara Irving Azoff si Andy Gould, co-managerii Best Buy, reteaua prin care va putea fi achizitionat acest material.

Presa a numit deja lansarea “Chinese Democracy” drept evenimentul anului 2008. Din pacate, “Chinese Democracy” nu a avut parte numai de cuvinte de lauda. Albumul, a carui lansare este asteptata de peste 10 ani, a fost de-a lungul timpului si tinta ironiilor presei. In 2005 prestigiosul New York Times sustinea ca este “ cel mai scump album care nu a fost niciodata inregistrat”.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea