Showbiz

#grupo compay segundo #concert #bucuresti #mamaia

Grupo Compay Segundo - pe litoralul Marii Negre

Membrii isi prelungesc turneul in Romania si concerteaza si pe litoralul Marii Negre , la Mamaia.

Pe langa spectacolul deja anuntat pe 21 iulie la Arenele Romane in Bucuresti, acordurile cubaneze marca Buena Vista vor rasuna pe tarmul insorit al Marii Negre, pe 18 iulie, la terasa La Cucaracha din Mamaia, iar petrecerea de pe plaja incepe de la ora 22.00.

"I dream about music", spunea Compay Segundo (Francisco Repilado Munoz) referindu-se la sursa inspiratiei sale. "Nu pot sa spun ca eu am compus Chan-Chan", spune el despre piesa care l-a facut celebru. "L-am visat. Visez pe note muzicale" spunea maestrul.

Grupo Compay Segundo , grup al carui nume este un tribut adus creatorului sau, reuneste artistii care l-au acompaniat pe Compay in fabuloasele sale turneele in Europa, Japonia, Statele Unite, Canada, America Latina , Orientul Mijlociu si Caraibe.

Biletele pentru ambele evenimente pot fi achizitionate la pretul de 99 RON, prin intermediul site-urilor ticketpoint.ro, eventim.ro, bilete.ro, blt.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta si la punctele de vanzare Eventim din reteaua Germanos.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea