Showbiz

#clasament #clint eastwood #gran torino #box office

"Gran Torino" conduce box office-ul american

Filmul lui Clint Eastwood , Gran Torino , se afla pe primul loc in box office-ului american, cu incasari de 29 milioane de dolari.

Walt Kowalski (Clint Eastwood), un veteran al razboiului din Coreea, priveste cu ochi rauvoitori la lumea in continua schimbare din jurul sau. Vaduv, batranul isi conduce de colo-colo automobilul sau Gran Torino, vazand cum cartierul sau este tot mai afectat de violente bande de imigranti. Cand tanarul Tao, un imigrant asiatic, incearca sa-i fure masina, Walt reactioneaza surprinzator si-l ia sub aripa sa morocanoasa pe micul infractor , pe care vrea sa-l invete sa se poarte ca un barbat.

Pozitia a doua este ocupata de comedia Bride Wars, cu Kate Hudson si Anne Hathaway, care a incasat peste 21 de milioane de dolari.

Horror-ul The Unborn se afla pe locul al treilea, cu 21 de milioane de dolari, urmat de filmul Marley and Me, care a incasat 11.3 milioane.

Locul cinci este ocupat de filmul fantastic The Curious Case of Benjamin Button, in care Brad Pitt joaca rolul unui barbat care se naste sub forma unui om batran, intinerind pe masura ce inainteaza in varsta, pentru a sfarsi ca un bebelus.

Intreg box office-ul american

  1. Gran Torino – 29 mil
  2. Bride Wars - 21.5 mil
  3. The Unborn - 21.1 mil
  4. Marley and Me - 11.3 mil
  5. The Curious Case of Benjamin Button - 9.45 mil
  6. Bedtime Stories - 8.55 mil
  7. Valkyrie - 6.66 mil
  8. Yes Man - 6.16 mil
  9. Not Easily Broken - 5.6 mil
  10. Seven Pounds - 3.9 mil


Urmareste trailerul filmului Grand Torino, in regia lui Clint Eastwood

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea