Showbiz

#electro #goldfrapp #seventh tree #editie speciala #alte-genuri

Goldfrapp lanseaza o editie speciala a albumului "Seventh Tree"

Albumul Goldfrapp " Seventh Tree " aparut in aceasta primavara va fi relansat in luna noiembrie printr-o editie speciala CD si DVD care include mai multe filmari live si trei videoclipuri .

Dupa doua albume primite bine de critici ("Felt Mountain" si "Black Cherry"), Goldfrapp s-a bucurat de mult succes in 2005 cu albumul electro-dance "Supernature". "Seventh Tree" s-a departat de soundul electronic care a consacrat trupa. Ascultatorul e invaluit de nostalgie datorita atmosferei varatice a cantecelor, influentate de muzica folk.

Promovarea editiei speciale a "Seventh Tree" a inceput deja cu lansarea celui de-al patrulea single de pe album, Clowns. Materialul, care contine melodia Clowns si o versiune corala a Happiness, poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial al formatiei pana la sfarsitul saptamanii viitoare.

Duo-ul, format din Alison Goldfrapp (voce, sintetizator) si Will Gregory (sintetizator), continua turneul european inceput in aceasta vara. Ei au fost prezenti in Romania, in luna iunie, la festivalul Beck’sperience, desfasurat la Sala Polivalenta.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea