Showbiz

#hbo #direct #2009 #globurile de aur

Globurile de Aur 2009 transmise in direct de HBO

Editia din 2009 a premiilor va fi transmisa in direct de HBO Romania, informeaza site-ul postului de televiziune. Cea de-a 66-a editie a premiilor presei straine de la Hollywood va fi difuzata in noaptea de 11 spre 12 ianuarie 2009, incepand cu ora 3 dimineata (ora Romaniei).

Pentru prima data in istoria evenimentului, ceremonia de decernare a Globurilor de Aur 2009 va avea loc pe 11 ianuarie si nu la sfarsitul lunii, asa cum s-a intamplat pana acum. Noua data aduce festivitatea la o zi distanta de termenul limita de votare pentru premiile Academiei Americane de Film.

Printre vedetele care vor prezenta se numara Drew Barrymore, Sacha Baron Cohen, Jennifer Lopez si Salma Hayek. Celebrul regizor american Steven Spielberg va primi in cadrul ceremoniei premiul Cecil B. DeMille pentru intreaga cariera.

Lista completa a nominalizarilor la premiile Globurile de Aur 2009 o gasiti aici.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button, pelicula cu cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur 2009. 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea