Showbiz

Gillian Anderson - prea batrana pentru scenele de actiune din "X-Files 2"

Cunoscuta actrita gillian anderson pare a fi prea batrana pentru a mai alerga pe platourile de filmare asa cum facea in serialul care a facut-o celebra, The X-Files .

Actrita, in varsta de 39 de ani, nu prea a facut fata la filmarile solicitante pentru noul lungmetraj X-Files. Gillian Anderson, interpreta agentului special Dana Scully , a fost nevoita sa renunte la filmarea unor scene de actiune, pentru ca efortul s-a dovedit a fi prea mare pentru actrita. "Sunt prea batrana pentru asta. David a fost in cea mai buna forma si el a facut toata treaba", a spus Anderson.

Noul film The X Files: I Want to Believe, cel de-al doilea lungmetraj inspirat de faimosul serial de televiziune, va fi lansat pe 25 iulie, la 10 ani de la aparitia pe marile ecrane a primului film The X-Files, care a incasat 189 de milioane de dolari. Noul film este produs de 20th Century Fox , iar scenariul este scris de creatorul serialului, Chris Carter, care semneaza si regia peliculei.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea