Showbiz

#pop #rock #gianna nannini #concert #bucuresti #muzica #romania #22 septembrie 2008

Gianna Nannini concerteaza la Bucuresti

 

Cantareata italiana Gianna Nannini va sustine un concert la Bucuresti pe data de 22 septembrie, show-ul urmand sa aiba loc la Arenele Romane .

Biletele pot fi procurate online pe www.ticketpoint.ro precum si in reteaua magazinelor Diverta. Biletele costa 80 RON ( acces general) si 125 RON ( VIP).

Gianna Nannini a cunoscut succesul in 1979, cand a lansat primul single de top intitulat “ America”. Artista a dat lovitura in Italia 5 ani mai tarziu cu senzationalul album “ Puzzle ”, material care s-a situat in primele 10 pozitii ale topurilor din Germania, Austria, Elvetia si Italia. In 1986 Gianna Nannini lanseaza marele hit “Bello e impossibile”, care a fost recompensat cu numeroase premii.

In 1990 interpreteaza alaturi cu Edoardo Bennato melodia “Un’estate italiana”, imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal Italia ’90.

In 1994 obtine diploma in filosofie a Universitatii din Sienna. In anul urmator artista se alatura organizatiei Greenpeace pentru a protesta impotriva experimentelor nucleare facute de Franta in atolul Mururoua. In anul 2004, Nannini lanseaza albumul "Perle", care contine piese mai vechi remasterizate, lansare urmata de un turneu in Europa Centrala.

In septembrie 2006, Gianna Nannini inregistreaza "Ama Credi E Vai", un duet cu celebrul Andrea Bocelli . Single-ul urcat pana pe locul 1 in topurile italiene.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea