Showbiz

#gheorghe dinica #septicemie #spital #terapie intensiva

Gheorghe Dinica lupta pentru viata

, unul dintre cei mai importanti actori ai cinematografiei romanesti se lupta pentru viata. Potrivit ziarului Evenimentul Zilei, actorul sufera de si nu raspunde la .

Medicii de la , acolo unde Gheorghe Dinica este internat la terapie intensive, sunt rezervati in ceea ce priveste starea de sanatate a maestrului.

Gheorghe Dinica a fost internat joi la spitalul Elias , acuzand o stare inexplicabila de oboseala. A fost trasnferat apoi la spitalul Floreasca, unde se afla sub monitorizarea medicilor.

"Am constatat ca este vorba despre septicemie (infectie generalizata) intr-o faza inaintata. Starea de oboseala este doar una dintre manifestari. Din pacate, nu putem spune multe despre sansele de supravietuire ale maestrului, dat fiind faptul ca raspunde cu dificultate la tratamentul pe care i-l administram. In cazul de fata, si varsta pacientului conteaza foarte mult", au declarat medicii de la spitalul de urgenta .

In trecut, maestrul Gheorghe Dinica a mai avut probleme de sanatate. In urma cu doi ani a mai fost internat la spitalul Floreasca in urma unui puseu de tensiune.

Update: Gheorghe Dinica va fi suspus unei unei interventii chirurgicale in jurul orei 18.30. Interventia va consta in deschiderea fetei anterioare a traheei cervicale, intre al treilea si al patrulea inel cartilaginos, unde i se va amplasa o canula care va asigura trecerea aerului. Potrivit ziarului Adevarul, actorul Gheorghe Dinica sufera de cancer la gat.  

Urmareste trailerul filmului Ticalosii, cu Gheorghe Dinica:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea