Showbiz

Gerri Halliwell vrea sa imbatraneasca fara Botox

Geri Halliwell a recunoscut ca a apelat la injectiile cu Botox in trecut, insa a admis ca nu a fost deloc o experienta placuta, informeaza site-ului femalefirst.co.uk.

Fosta membra Spice Girls a declarat ca i-a cam luat din elan experienta pe care a avut-o si asta pentru ca i-a dat dureri de cap . Chiar s-asa, artista nu elimina ideea de a mai apela la aceasta procedura inca o data.

„Acum ceva ani, cand Botox-ul deabia aparuse, am facut si eu un tratament dar acesta mi-a provocat migrene . Nu zic ca nu o s-o mai fac niciodata, dar momentan incerc sa-mi gasesc motive care sa ma ajute sa-mi demonstrez mie ca e ok sa imbatranesti”, a declarat artista pentru „Red Magazine”.

„Trebuie sa apar in fata camerelor de filmat acum ca o femeie de 36 ani, plina de incredere. Lucrul acesta nu-i usor. Colegele mele de breasla stiu despre ce vorbesc”, a mai precizat artista.

Insa, in ciuda acestei noi pozitii optimiste si pozitive asupra imbatranirii, Geri a marturisit ca mai are momente de indoiala.

„Am zile in care imi pierd din incerdere, insa incerc sa-mi revin, gandindu-ma ca trebuie sa-mi accept corpul asa cum este el. Am incetat sa ma chinui sa arat perfect. Un corp perfect apartine altcuiva acum, nu mie”, a completat artista.

Geri Halliwell nu este singura cantareata care a apelat la aceasta metoda de intinerire . Kylie Minogue a marturisit de curand ca a facut si ea injectii cu Botox pentru a arata mai frumoasa si mai plina de incredere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea