Showbiz

#gerard butler #caine #incident

Gerard Butler a atacat... un caine

Actorul Gerard Butler , vedeta noii comedii The Ugly Truth , a fost acuzat ca a atacat un caine, scrie site-ul FemaleFirst.

Newyorkezul Fred Varecka sustine ca actorul i-a atacat cainele pe o strada din Queens, New York. Varecka isi plimba cei doi caini, cand micul patruped al lui Butler s-a repezit la acestia.

Conform declaratiei lui Varecka, vedeta a lovit imediat unul din cainii acestuia: “L-am intrebat de ce a facut asta, dar el continua sa tipe si sa spuna ca cainele meu ar trebui eutanasiat. Mi s-a parut incredibil mai ales ca cei doi caini nici nu s-au atins de al lui”, a spus Varecka.

Un prieten al lui Gerard Butler are insa o alta versiune despre incident, sustinand ca cei doi caini mai mari l-au atacat pe cel mic, iar actorul a fost nevoit sa intervina si sa-i desparta pentru a-si proteja cainele. “Este foarte dezamagit ca oamenii spun asa ceva despre el. Iubeste animalele si nu ar face rau niciodata vreunui caine”.

Reprezentantul lui Butler confirma si el aceasta versiune:”Un caine de talie mare a atacat cainele lui Gerard, iar el a intervenit pentru a-i desparti”. Totusi, Varecka a depus o plangere impotriva actorului la politia din New York in care a declarat ca Butler l-a injurat .

Urmareste trailerul noii comedii cu Gerard Butler, The Ugly Truth:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea